96-jarige dame wilde haar huis verkopen, maar toen de makelaar het interieur zag was hij stomverbaasd!

Toen dit op het eerste gezicht ‘gewone’ gezinshuis 72 jaar geleden werd gebouwd, had niemand kunnen denken dat het huis nog eens de krantenkoppen zou halen! Toen de 96-jarige eigenaresse onlangs besloot om het huis in de verkoop te doen, werd duidelijk wat ze allemaal verborgen wist te houden achter de saaie gevel

Van buiten ziet het huis er gewoon uit, maar toen de makelaar het huis voor het eerst betrad, was hij in shock. Het was alsof hij met een tijdmachine terugging naar de jaren ’50. Bekijk de foto’s hieronder en maak kennis met een smetteloos interieur dat onaangetast lijkt te zijn door talloze decennia.

Dit lijkt een normaal huis… toch?

huis

Maar zodra je het huis betreedt, wordt het duidelijk dat er zich iets bijzonders schuilhoudt achter de alledaagse gevel.

huis verkopen

“Ik heb altijd geprobeerd om een individu te zijn, en mijn eigen stijl te volgen. Mijn favoriete kleuren zijn roze, paars en helder oceaanblauw,” vertelt de eigenaresse.

woning

Ze heeft, ondanks haar leeftijd, het huis zelf onderhouden. De eetkamer is zeer decoratief, en haar favoriete kleuren worden snel duidelijk.

woning interieur

De keuken ziet er net zo kleurrijk uit en is uitgerust met een echte Moffat kachel uit de jaren ’50… en hij werkt nog steeds perfect!

woning verkopen

De kleine ontbijttafel zou, net als de rest van het huis, ook gebruikt kunnen worden als set voor een retro film.

eetkamer keuken

Zelfs de trap is in stijl. Let vooral op de tafel en stoel in smeedijzer – echte klassiekers uit de jaren ’20 die je niet meer vaak tegenkomt.

traplift

De slaapkamer is wat soberder, en geeft een harmonieuze indruk. Als je hier slaapt voel je je bijna een echt lid van de Engelse koninklijke familie!

slaapkamer

De dochter van de eigenaresse herinnert zich dat haar vader altijd tegen haar moeder zei: “Je kunt de andere kamers versieren zoals je maar wilt, maar geen roze in de slaapkamer alsjeblieft.” Dat heeft ze duidelijk gecompenseerd in de andere kamers…

woning verkopen

De derde slaapkamer heeft een andere favoriete kleur – paars. Ze combineerde dit met donker hout en oranje. Het lijkt misschien een vreemde combinatie, maar wij vinden dit gewoon charmant.

makelaarskantoor

Het zal niemand ontgaan welke kleur haar favoriet is. Zelfs de grote badkamer is ingericht met aanzienlijk veel roze, dat geweldig met mat goud combineert.

makelaar

De kleine badkamer is ook ingericht met lila en oranje, en dat past hier goed.

badkamer, toilet, douche

Als je naar beneden gaat is het gebruik van pastelkleuren echter beperkt, en in plaats daarvan zijn hier warme tinten gebruikt, die perfect zijn voor een lounge. Er is een bar, een open haard en een slaapbank als er gasten willen overnachten.

woonkamer

Mijn complimenten voor haar prachtige inrichting en de inspanningen om het huis in goede conditie te houden. Zoals de plaatselijke makelaar zei: “Het is een juweeltje dat in zijn schelp is verstopt”.