Heb je een kleine wasruimte in huis? Kijk eens wat deze moeder van 6 zelf heeft gemaakt

Maak kennis met Ronda Batchelor, een moeder van 6 kinderen die genoeg had van haar oude washok. Zeven jaar lang deed ze dag in dag uit de was in een veel te klein washok, zo vond ze zelf.

Er waren geen kasten, er was geen ruimte om kleding op te vouwen en ze kon nergens haar kledingmanden kwijt. Dit betekende dat de kleding van het hele gezin over de vloer, op kasten of de bank in de woonkamer verspreid lag. Maar met slechts $400 en wat creativiteit creëerde ze een efficiënte en zeer functionele, nieuwe wasruimte in haar huis. De materialen die ze nodig had kocht ze bij de lokale tweedehandswinkel. Ze richtte haar nieuwe wasruimte in met een opklapbare strijkplank en veel bakken en manden.

wasruimte, wasmachine, witgoed

In de manden zit het opgevouwen wasgoed van elk kind, zodat de kinderen alleen maar hun eigen mand mee hoeven te nemen naar hun kamer om hun wasgoed in te doen. Nu kunnen haar kinderen hun vuile kleren gemakkelijk in de juiste mand stoppen zonder dat het er rommelig uit gaat zien in de wasruimte. In totaal heeft ze $409 uitgegeven en het duurde zes maanden om de wasruimte klaar te maken. Bekijk hieronder hoe het resultaat is geworden!