Een tiener kocht een oude caravan voor €200 en transformeerde het tot de coolste chillplek

Normaal gesproken spenderen tieners hun vakantie bij het zwembad of kijken ze Netflix, maar dat was niet het geval voor Ellie Yeater dit jaar, een 14-jarig meisje dat besloot om haar tijd in de vakantie creatief te besteden.

Nadat ze een Wilderness retro camper uit 1974 had gevonden, besloot ze deze camper op te kopen voor slechts €200. Haar moeder vertelt dat Ellie ruim €500 had gespaard om de camper compleet te renoveren.

camper

Toen de camper werd afgeleverd zag hij er oud en saai uit. De buitenkant was versleten en de vloer was smerig, en niets deed het.

Nadat Ellie en haar familie de perfecte plek hadden gevonden om de camper neer te zetten, kocht ze alle spullen die ze nodig had en ging aan de slag. De camper was in vrij ruige staat en werd waarschijnlijk gebruikt tijdens het jagen.

Het eerste wat ze deed was de oude vinyl vloer eruit halen en de binnenkant opnieuw betegelen voor een frissere uitstraling.

vloerMet de hulp van haar opa schilderde Ellie de oude bruine buitenkant wit. Dit ziet er al veel beter uit!

caravan

De binnenkant werd versierd met levendige en speelse kleuren. Let goed op de details!

Nadat alles gedecoreerd was, werd de elektriciteit aangelegd en kon ze gebruik maken van wifi (erg belangrijk!)

interieurJe kunt goed zien dat Ellie een eigen stijl heeft. Zo plaatst ze bijvoorbeeld een vintage camera op de mannequin en zet ze een retro elektrische ventilator neer.

retro camper

Het eindresultaat is prachtig, en helemaal af om slaapfeestjes te geven! Vond je dit project net zo leuk als wij, vergeet anderen dan niet te inspireren door dit artikel op Facebook en Pinterest te delen.

Meer details over dit project kun je hier vinden.