Last van muggen? Deze handige truc zal het probleem onmiddellijk oplossen

Binnenkort stijgen de temperaturen weer en dat betekent veel zon, maar helaas ook veel muggen en andere insecten die een kijkje komen nemen. En je zult het met me eens zijn dat er niets vervelender is dan zo’n irritante mug in je keuken, tuin of slaapkamer.

Gelukkig kun je met behulp van deze handige truc de warme dagen muggenvrij doorkomen. Alhoewel het beter is om een invasie van muggen en andere insecten in huis te voorkomen door beschermende horramen te plaatsen, kan de zelfgemaakte muggenval uitkomst bieden indien er toch sprake is van muggen of muskieten in huis of tuin.

mug

Het maken ervan kost minder dan een minuut en het grote voordeel is dat je geen schadelijke chemische middelen hoeft te gebruiken om de muggen te bestrijden. Hieronder lees je hoe je dit maakt. Het enige wat je nodig hebt is een plastic flesje, suiker, warm water, en gist. Doe wat suiker, warm water en gist in een fles voor een directe oplossing van dit probleem. In de onderstaande video wordt in slechts één minuut uitgelegd hoe je dit maakt. Succes gegarandeerd!