Hij verplaatst 7 witte keukenkasten naar zijn slaapkamer. Wat hij ervan maakt? Briljant!

We weten allemaal dat je veel creatieve dingen kunt doen met een paar simpele IKEA kastjes, maar wat deze man heeft gemaakt met een paar witte keukenkasten overtreft toch echt alles. Het leuke aan dit project is dat het eigenlijk heel eenvoudig zelf te maken is.

Het vereist niet al te veel timmerwerk; het enige wat je hoeft te doen is een paar witte IKEA kastjes in elkaar te zetten. Het idee van een opslagruimte onder een bed is niet nieuw, maar deze leuke IKEA hack beschikt tevens over een nuttige kruipruimte en slimme elektrische verbeteringen onder het bed. Het resultaat? Een moderne en functionele toevoeging aan het interieur.

keukenkast

Dit bed past in elke slaapkamer, vooral omdat het meer lijkt op een onderdeel van het huis dan op een meubelstuk. Bekijk in onderstaande video hoe deze creatieve man aan de slag gaat met dit project… het eindresultaat wil je niet missen! Wat vind jij van dit functionele bed gemaakt van keukenkastjes? Laat het weten en vergeet dit ideetje niet te delen met alle klussers op Facebook en Pinterest!