Deze vrouw knipt in een heren onderbroek, je ligt in een deuk als je het eindresultaat ziet!

Wist je dat je van simpel mannen ondergoed een functionele en mooie sport bh kan maken? Ja, dat lees je goed, en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met dit simpele maar briljante doe-het-zelf project!

De laatste keer dat ik verliefd werd op een creatief doe-het-zelf project dat een kledingstuk bevat, was toen de mensen van het YouTube kanaal Handimania een oude legging omtoverden tot een geheel nieuw kledingstuk. Voor dat project hadden ze alleen een kledingstuk en een schaar nodig, en bij dit project is dat niet anders.

mannenondergoed

Hoewel deze zelfgemaakte sport bh iets minder ondersteuning biedt dan een gewone sport bh, kun je hem beter gebruiken bij de wat minder intensievere activiteiten zoals yoga. Het enige wat je nodig hebt is een schaar. Natuurlijk hoef je niet per se mannen ondergoed te gebruiken; vrouwen ondergoed kan net zo goed. Het belangrijkste is dat de tailleband stevig genoeg is. Dit is een snelle en leuke manier om geld te besparen en er tegelijkertijd stijlvol uit te zien! Is dit iets wat jij zelf zou maken? Laat het weten in de reacties en DEEL deze handige tutorial met je vrienden op Facebook!