Hij doet azijn en bakpoeder in de gootsteen. De reden? Dit werkt beter dan ik dacht.

Je hebt niet altijd dure chemische schoonmaakmiddelen nodig om je huis schoon te maken. Geld besparen doe je door azijn in huis te halen. Maar weet je eigenlijk wel waar je het allemaal voor kunt gebruiken?

Als het aankomt op schoonmaken en andere huishoudelijke klusjes, dan zijn er maar een paar producten die net zo’n krachtige werking hebben als azijn. Zo is azijn niet alleen handig om bij de hand te hebben terwijl je aan het koken bent, het spul kan je ook helpen bij vervelende schoonmaak klusjes in het huishouden. In de onderstaande video worden de 10 handigste, gemakkelijkste en leukste toepassingen samengevat. Is je afvoer verstopt? Gooi wat bakpoeder in de afvoer en dan een scheutje azijn. Werkt perfect nadat alle dure schoonmaakmiddelen niet meer werkten!

gootsteen ontstoppen

Deze en nog 9 andere tips vind je terug in de video. Daarnaast zijn deze tips goed voor de portemonnee, want azijn is namelijk echt goedkoop. In het begin was ik vrij sceptisch over deze tips, maar sinds ik ze heb toegepast wil ik niet anders meer. Dankzij deze tips heb je dus geen dure schoonmaakmiddelen meer nodig, want azijn doet bijna al het werk. Ga jij deze trucjes toepassen in het huishouden? Laat het weten en vergeet deze nuttige video niet te delen met je vrienden en familie op Facebook. Zo maken we elkaars leven nét iets makkelijker en goedkoper.