Deze creatieve vader komt met een geniale manier om zijn peuter bezig te houden.

Iedere ouder weet dat kinderen hun concentratie niet lang kunnen vasthouden. Zelfs als je hen speelgoed geeft waar ze al maanden om zeuren, raken ze er weer snel op uitgekeken.

En als je dan het leukste speelgoed gevonden denkt te hebben, gaat je zoon of dochter met de verpakking spelen… Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar de perfecte manier om de kids bezig te houden. Uiteindelijk kwamen we uit bij deze creatieve vader die zag dat zijn kinderen geïnteresseerd waren in gereedschap. Eerst verzamelde hij verschillende items, variërend van een wc-papier houder tot een telefoon, en zette deze op een groot bord.

speelgoed

Je kunt het verschillende benamingen geven, maar de essentie blijft hetzelfde: om het te maken heb je een solide basis nodig waar je verschillende dingen zoals sloten, grendels, magneten etc. aan kunt bevestigen.

gereedschap

Je kunt het bord ook versieren met gekleurd papier, stickers, stiften, pennen, verf, noem maar op. Het leuke is dat kinderen helemaal enthousiast worden van deze DIY borden, en eigenlijk is het binnen no-time gemaakt. Vergeet dit creatieve idee niet te delen met alle ouders op Facebook en Pinterest!