Duizenden muizenvallen en pingpongballen creëren samen het beste effect dat je vandaag zult zien!

Veel mensen dachten dat wetenschap saai was… totdat ze hun eerste wetenschappelijke experiment deden. Deze experimenten laten ons de werkelijke reacties zien van verschillende elementen, en dat ziet er af en toe behoorlijk cool uit. Neem een voorbeeld aan het volgende experiment.

Het team van Pepsi heeft 2014 muizenvallen en 2015 pingpongballetjes neergezet om zo het oude jaar knallend af te sluiten en 2015 op een unieke, vernieuwende manier te beginnen. We zien dit soort video’s steeds vaker, en Pepsi kon natuurlijk niet achterblijven. Ze weten ons namelijk altijd weer te entertainen met hun verbazingwekkende filmpjes, en dit is er een van.

pingpong

De kettingreactie die ze gemaakt hebben kun je vergelijken met vallende dominosteentjes, alleen hebben ze nu gebruik gemaakt van pingpongballetjes en muizenvallen. Hartstikke leuk en creatief bedacht, maar werkt het ook echt? Met deze video zorgden de mensen van Pepsi er in ieder geval voor dat 2014 knallend (letterlijk) afgesloten werd en we 2015 ingingen op een unieke manier. Met veel geduld hebben ze deze video uiteindelijk weten te maken en het resultaat mag er zijn! Duizenden pingpongballetjes en muizenvallen later is dit het indrukwekkende resultaat. Wauw.