Apothekers willen niet dat je dit leest! Neem hiervan 4 eetlepels en zeg voorgoed vaarwel tegen hoge bloeddruk en verstopte aderen

Dit wonderbaarlijke mengsel bevat drie krachtige ingrediënten uit de natuur en helpt om verkoudheden, infecties en cardiovasculaire problemen te bestrijden. De ingrediënten zijn afzonderlijk al erg krachtig, maar de combinatie ervan zorgt ervoor dat de geneeskrachtige werking nog meer versterkt wordt.

Het is een traditioneel Duits recept dat al eeuwen wordt gebruikt om je gezondheid een flinke boost te geven. Dit drankje bevat gember, citroen en look. Je hebt er de volgende ingrediënten voor nodig: 4 cm gemberwortel, 4 ongepelde citroenen, 4 teentjes look, 2 liter gefilterd water. Hieronder lees je hoe je dit drankje bereidt en hoe vaak je het moet consumeren.

hoge bloeddruk

Bereiding: Spoel de citroenen en snijd ze in stukjes. Pel de gember en de look. Doe alle ingrediënten in een mixer en mix tot je een homogeen mengsel krijgt. Doe het mengsel in een pan en verwarm het terwijl je langzaam water toevoegt. Roeren en opwarmen tot het kookt. Neem de pan van het fornuis en laat het afkoelen. Roeren en vervolgens in bokalen gieten om het in de koelkast te bewaren.

Consumptie: Dit huishoudelijk middeltje zou je twee keer per dag moeten innemen, telkens 2 uur voor de maaltijd en 2 keer per dag. Schud de bokaal goed omdat de gember op de bodem kan zakken. De geur van de look wordt normaal geneutraliseerd door de citroen en de gember.

Geniet van dit krachtige middeltje en behandel hoge bloeddruk, maak je aderen vrij, geef je gezondheid een boost en verstevig je immuunsysteem!